Jednoduchá boloňská omáčka

50
Fotografie receptu: Jednoduchá boloňská omáčka
  • Úroveň: snadné
  • Množství: 2 porce
  • Příprava: 15 min
  • Pečení: 25 min
  • Kalorií: 280 kcal
Tisk

Boloňská omáčka nejen ke špagetám v chutném a zdravém podání, bez nesmyslného zahušťování moukou, éček a podobných výmyslů

ankety

Suroviny

Postup

  1. Na pánev si dáme maso, prolysovaný česnek a sušenou cibuli.
  2. Maso dusíme dokud není téměř hotové.
  3. Mezitím si připravíme rajčatovou směs - Do mixéru dáme čerstvá rajčata, bylinky, mrkev, sůl a pepř..
  4. Jakmile je maso skoro hotové, přidáme rajčatovou směs a ještě chvíli vaříme.
  5. Dle chuti ještě můžeme dochutit cukr/stevií.
  6. Podáváme s těstovinami.

Kalorické hodnoty

na porci

Kalorie280 kcal

Sacharidy8g

- z toho cukry5.5g

Tuky14g

Bílkoviny34g

Vlastnosti

Alergeny

  • žádné

Kategorie

Autor

Autor (Pavlínka)
Zařazeno dne 28. 8. 2016

Mohlo by se Vám líbit

Jak se vám tento recept líbí?

5/5
korálky na míru
RedakcePavlaredakcitdobroty.cz

Jmenuji se Pavla, jsem fitness instruktorkou a miluji vaření. Dobrou chuť!