Hovězí steak, pečené hranolky a zelenina

58
Fotografie receptu: Hovězí steak, pečené hranolky a zeleninaHovězí steak, pečené hranolky a zelenina
  • Úroveň: snadné
  • Množství: 1 porce
  • Příprava: 10 min
  • Pečení: 20 min
  • Kalorií: 325 kcal
Tisk

Hovězí maso je ideální večeře, po tréninku nebo kdykoli prostě máte chuť. Kvalitní hovězí maso je plné bílkovin a velice chutné i jen s minimem přidaného koření.

ankety

Suroviny

Postup

  1. Zapneme si troubu na 250 stupňů a dáme dělat brambory (nakrájené na hranolky, osušené v utěrce, možno potřít trochou oleje). Pečeme zhruba 20 minut.
  2. Později si předehřejeme gril - čerstvé maso na biftek pouze opepříme a dáme do rozehřátého grilu.
  3. Jakmile máme maso hotové (dle libosti) vyndáme z grilu, posolíme a dáme maličký kousek másla a chviličku necháme odležet.
  4. Na talíř si dáme libovolnou zeleninu, upečené hranolky a připravené maso. A můžeme se do toho pustit.

Kalorické hodnoty

na porci

Kalorie325 kcal

Sacharidy20g

- z toho cukry1.2g

Tuky10.5g

Bílkoviny34.5g

Vlastnosti

Alergeny

  • žádné

Kategorie

Autor

Autor (Pavlínka)
Zařazeno dne 15. 3. 2016

Mohlo by se Vám líbit

Jak se vám tento recept líbí?

5/5
korálky na míru
RedakcePavlaredakcitdobroty.cz

Jmenuji se Pavla, jsem fitness instruktorkou a miluji vaření. Dobrou chuť!