Grilovaný tuňák

53
Fotografie receptu: Grilovaný tuňákGrilovaný tuňákGrilovaný tuňákGrilovaný tuňákGrilovaný tuňákGrilovaný tuňák
  • Úroveň: snadné
  • Množství: 1 porce
  • Příprava: 5 min
  • Pečení: 15 min
  • Kalorií: 221 kcal
Tisk

Zkuste někdy vyměnit konzervovaného tuňáka za čerstvého. Něco neskutečně dobrého. V podání kvalitních bílkovin a zdravých tuků.

ankety

Suroviny

Postup

  1. Tuňáka si nakrájíme na plátky cca 3 cm, opepříme, osolíme a potřeme čerstvě prolysovaným česnekem (nebo mletým, granulovaným)
  2. Tuňáka si dáme do předem rozehřátého grilu a pečeme. Mezitím si opečeme na sucho v troubě bagetku.
  3. Podáváme s mixem salátů.

Kalorické hodnoty

na porci

Kalorie221 kcal

Sacharidy11g

- z toho cukry0.5g

Tuky0.2g

Bílkoviny37g

Vlastnosti

Alergeny

  • ryby

Kategorie

Autor

Autor (Pavlínka)
Zařazeno dne 5. 2. 2016

Mohlo by se Vám líbit

Jak se vám tento recept líbí?

5/5
korálky na míru
RedakcePavlaredakcitdobroty.cz

Jmenuji se Pavla, jsem fitness instruktorkou a miluji vaření. Dobrou chuť!